Wednesday, April 29, 2009

8th Interschool Debating Championship 2009


Dalam perjalanan aku balik dari JB ke Shah Alam, Aliah SMS.
Ajak aku join jadi committee untuk Interschool esoknya.
Waktu aku dapat SMS tu dah pun tengah malam.
Kiranya tinggal beberapa jam je lagi untuk bergerak ke UIAM (Venue interschool debate - campus aku jugak lah~)
Disebabkan family day telah ditangguhkan atas sebab menghormati keluarga Achik, bermakna aku tiada apa-apa tugas yang berat cuti ni.
Jadi, aku terima je lah jemputan Aliah tu.

Tentang interschool,
aku tak tahu menahu pun pasal event ni.
Biasalah budak KAED. All they ever worry about is mostly about design projects and KAED's own events. (-_-")

Kat sini, aku dapat pengalaman baru.
Tentang debate.
Aku jadi penjaga masa, jadi pembantu runner, jadi usher untuk Sekolah Convent Taiping,
jadi kakak sementara untuk a bright kid named Nurein Ardini, dan secara rumusnya, aku jadi subcommittee untuk WELFARE lah..hee hee..

Seronok jugak..
Dok kt UIA dari hari Jumaat smpai la hari ni (Rabu)..
Hm.. Ni aku baru sampai rumah..
Lame betul tak mengadap PC nih..
Nak download Grey's Anatomy lah!

3 comments:

The_Joker™ said...

dpt byg betape bosannye dsitu

fawizah said...

tak bosan ye..

rEdLiNe7™ said...

hahaha yeke.. yelah